“Liefde voor het vak”

En het designmeubel dat u verdient.

Bij Cartel Living hebben we niet alleen liefde voor ons vak. Wij hebben ook echt liefde voor ieder meubel dat we maken. Al onze vakmensen worden blij als ze een prachtige stof of leer mogen verwerken tot een comfortabel designmeubel. We missen geen detail en garanderen u altijd kwaliteit. Door onze passie krijgt u de aandacht die u en uw nieuwe meubel verdienen.

Edward

Cartel Living

Oer-Hollands familiebedrijf

Cartel Living ontwerpt en maakt karaktervolle designmeubelen. Alles draait bij ons om Dutch design en Italiaanse luxe. Wat dat betekent? We zijn oer-Hollands: nuchter, eerlijk en we gaan voor de beste resultaten. Daarnaast houden we van handwerk, vooruitstrevende ontwerpen, authentieke materialen en Italiaanse flair. Wij zijn een echt familiebedrijf en inmiddels een betrouwbare partner in de meubelindustrie.

In 1986 begonnen we als Kartell Collection in IJsselstein. Nu, 3 generaties verder, ontwerpen en produceren we alle meubelen in onze fabriek in Culemborg. Eigenzinnige banken, fauteuils en eetkamerstoelen in vele soorten en maten. Alle designmeubelen zijn verkrijgbaar via verschillende dealers in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Benieuwd hoe dat voelt, die combinatie van Nederlands design en Italiaanse luxe? Kom eens proefzitten in onze showroom in Culemborg of vind een verkooppunt bij u in de buurt.

Cartel Living