Moss

De Moss is een gebreide velours (ook wel fluweel genoemd) met daarop een zogenoemde ’transfer-print’. Deze bewerking zorgt voor een matte textuur, wat deze velours onderscheidend maakt van andere velours stoffen. De Moss bestaat uit 100% polyester en is Care & Clean behandeld. Dit samen zorgt voor een zachte en gebruiksvriendelijke meubelstof met een eigentijdse uitstraling. Daarnaast beschikt de Moss over maar liefst 33 verschillende kleurmogelijkheden én is daarmee perfect te combineren binnen iedere interieur.

  1. Matte uitstraling
  2. Geschikt voor zowel strakke en losse stoffering
  3. Makkelijk schoon te maken (Care & Clean behandeld)
  4. Beschikbaar in maar liefst 33 verschillende kleuren

 

Samenstelling materiaal

100% polyester

Onze hardlopers

Van onze Moss

Let op: kleuren kunnen afwijken van de realiteit, afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm

Moss

Specificaties

  • Slijtage weerstand: 100.000 toeren tot draadbreuk (Martindale)
  • Pilling: 5
  • Lichtechtheid: 5
  • Care & Clean behandeld ✔️
  • Fibre Guard keurmerk ✔️

 

Onderhoud

Wij adviseren deze stof wekelijks even af te stoffen met een schone, zachte en pluisvrije doek of eventueel te stofzuigen met het zachte meubel-opzetstuk van uw stofzuiger. Ook adviseren wij de stof zachtjes te borstelen met een veloursborstel.

Voor onderhoudsproducten zie onze webshop: 

https://www.cartelliving-care.nl/a-62569022/stof/moss/#description

 

Productgroep

Velours (naar de Franse naam voor fluweel) is een stofsoort met een harig oppervlak. Dit oppervlak kan op verschillende manieren verkregen worden, bijvoorbeeld door het ruwen van de stof of het lossnijden of losmaken van de poollussen. Velours met een pool is een soort fluweel.

Wasvoorschriften

Dit duurzame artikel is geschikt voor alle soorten meubels en kan zowel chemisch gereinigd worden als op 30 graden gewassen worden. Schade ontstaan door het wassen is voor eigen risico en valt niet binnen de garantie.

Bekijk ook eens