Collectie stof

Dexter

Maak kennis met Dexter. Een luxe flatwoven polyester kwaliteit met een matte en wollige look. Een stof die bekend staat als een zachte, volumineuze en elegante stof voor een betaalbare prijs. Dexter is optimaal bestand tegen vocht en bovendien makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dit luxe stuk geverfd textiel is afgewerkt met een vocht- en vuilwerende behandeling en tevens wasbaar op 30 graden (wasmachine). Dexter is geweven op een dolby weefgetouw en is makkelijk verwerkbaar op vaste en losse stoffering. Tijdens gebruik kan er wat wolligheid of beharing optreden, dit heeft verder geen invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van de stof. De stof is beschikbaar in 15 eigentijdse en commerciële kleuren.

  1. Een luxe flatwoven polyester (100%)
  2. Matte en wollig grip
  3. Geschikt voor zowel strakke en losse stoffering
  4. Beschikbaar in 15 kleuren
 
  • 100% polyester

Platweefsels zijn geweven stoffen waarbij 2 garengroepen haaks op elkaar staan. Hoe dichter de garens op elkaar staan, hoe hoger de dichtheid, des te zwaarder is de stof. Daarnaast is de dikte van de garens ook van belang voor wat betreft de constructie en het gewicht van de stof.

 

 

  • Slijtage weerstand: 28.000 toeren tot draadbreuk (Martindale)
  • Pilling: 4
  • Lichtechtheid: 4-5
  • Vocht- en vuilwerend behandeld ✔️

Voor onderhoudsproducten zie onze webshop.

Verder adviseren wij deze stof wekelijks af te stoffen met een schone, zachte en pluisvrije doek of eventueel te stofzuigen met het zachte meubel-opzetstuk van uw stofzuiger.

De hardlopers

Van onze Dexter

Let op: kleuren kunnen afwijken van de realiteit, afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm