Bisou

Echte rijkdom zie je niet alleen, je voelt het ook. Precies dat wat je ervaart met onze nieuwste stof uit de collectie: de Bisou. Wij hebben het hier over een chenille platweef die voor de volle 100% uit polyester bestaat. Doordat de chenille van origine zacht en volumineus is, wordt de Bisou gekenmerkt door stevige, rijke en tegelijk softe touch. Als je ons vraagt een stof met pure klasse, die bij uitstek zijn weg vindt naar de mooiste interieurs vindt. 

  1. Chenille platweef die bestaat uit 100% polyester
  2. Geschikt voor zowel strakke als losse stoffering
  3. Beschikbaar in 8 kleuren

 

Samenstelling materiaal

100% polyester

Onze hardlopers

Van onze Bisou

Let op: kleuren kunnen afwijken van de realiteit, afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm

Bisou

Specificaties

  • Slijtage weerstand: 45.000 toeren tot draadbreuk (Martindale)
  • Pilling: 4-5
  • Lichtechtheid: 4-5
  • Garenverf ✔️
  • Sigaretten test (ontvlambaarheid): behaald ✔️

Onderhoud

Wij adviseren deze stof wekelijks even af te stoffen met een schone, zachte en pluisvrije doek of eventueel te stofzuigen met het zachte meubel-opzetstuk van uw stofzuiger.

Productgroep

Dit is een weefsel waarbij 2 garengroepen haaks op elkaar staan. In het weefsel worden chenille garens geweven. Chenille is van origine zacht en volumineus, dit geeft de stof een stevig en zacht gevoel. Hoe zachter een chenille stof is, hoe voller / zwaarder de chenille garens zijn.

Wasvoorschriften

Dit duurzame artikel is geschikt voor alle soorten meubels en kan zowel chemisch gereinigd worden als op 30 graden gewassen worden. Schade ontstaan door het wassen is voor eigen risico en valt niet binnen de garantie.

Bekijk ook eens